Typisch atriensis

Een fijne werksfeer waarbij je echt iets bijdraagt

Wie is Atriensis, wie zijn je collega’s en wat krijg je, naast je salaris, bij Atriensis? Op deze pagina vertellen wij je graag wie we zijn, waar wij voor staan en wat wij jou kunnen bieden.
Cultuur

Typisch Atriensis

Wat is nou echt typisch Atriensis? Naast maatschappelijk betrokken en milieubewust is Atriensis natuurlijk nog veel meer! Samen leren

Bij Atriensis sta je nooit stil! Met een inwerkprogramma, hulp van ervaren collega's en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, kun jij altijd werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Creativiteit

Out of the box denken. Wij houden ervan! Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze organisatie. Heb je een creatief idee? Stuur het in naar de Atriensis Verbetermeter en we gaan ermee aan de slag!

Samen vieren

Er is altijd een reden voor een feestje zeggen wij dan. Van BBQ's en kerstborrels tot personeelsdagen en het vieren van verjaardagen met natuurlijk een stukje taart. Gezelligheid kent geen tijd!

Thuiswerken

Niet meer weg te denken uit de arbeidswereld: thuiswerken. Met het aanbieden van verschillende faciliteiten zoals een bureau, extra beeldscherm, etc. kun jij ook lekker thuis aan de slag!

Zekerheid

Wij gaan voor een duurzame relatie tussen werkgever en werknemer. Perspectief, zekerheid en goede arbeidsvoorwaarden zijn daarbij essentieel!

Werkplek

Met drie vestigingen in Eindhoven, Zwolle en Amstelveen kun jij door heel Nederland werken! Met altijd een volledig arbo-technisch ingerichte werkplek en heerlijke lunch.

Flexibiliteit

Ben jij een echte vroege vogel? Of juist een nachtdier? Bij Atriensis hoef je niet op een specifiek moment in of uit te klokken. Zolang je werk af is, ben jij flexibel in je tijden!

Open

Niet van het kastje naar de muur, maar direct terecht kunnen bij de juiste persoon. Dat vinden wij belangrijk. Geen strikte hiërarchie, maar laagdrempelig bij ieder kantoor binnen kunnen lopen!

Ben jij typisch Atriensis?

Herken jij jezelf in de unieke Atriensis-waarden?
Aarzel dan niet en solliciteer direct op een van onze functies
Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Typisch Atriensis

Milieubewust

Atriensis zet zich verder ook in voor een duurzame samenleving. Wij trekken op kantoor een warme trui aan in de winter zodat de verwarming een paar graden teruggedraaid kan worden en op het dak van ons kantoor vind je uiteraard zonnepanelen. We reizen zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets en we vergaderen veel digitaal vanuit huis.

Direct contact?

Neem contact op met onze Recruiters. Zij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over vacatures, stages of andere zaken!

Laat je contactinformatie achter en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op

Direct contact?

Neem contact op met onze Recruiters. Zij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over vacatures, stages of andere zaken! Laat je contactinformatie achter en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op
Privacy data Privacy projecten