Noa Koopman

Ik ben Noa, 24 jaar oud en kom uit Eindhoven. Ik heb een opleiding Environmental science and technology gevolgd in Breda waarbij ik meerdere stages heb gedaan over duurzame warmteopwekking. Ik ben nu bijna 1,5 jaar werkzaam bij Atriensis als strategisch adviseur duurzaamheid en heb in de korte tijd erg veel geleerd en ervaringen opgedaan.
Hoe komt de verduurzaming terug in je dagelijkse werkzaamheden?
Ik ben dagelijks bezig met woningcorporaties adviseren over duurzame vraagstukken, waaronder voornamelijk de ontwikkeling van warmtenetten. Zo zorg ik dat het sociale huurwoningvoorraad niet meer met gas verwarmd hoeft te worden maar dat mensen met laag inkomen betaalbare en vooral duurzame warmte kunnen gebruiken zonder comfort te verliezen.
Wat doe je thuis aan verduurzaming?
Wat ik thuis doe aan verduurzaming is dat mijn woning verwarmd wordt met duurzame restwarmte. Daarnaast vlieg ik in principe nooit, koop ik geen nieuwe producten maar haal al mijn kleding, meubilair en zelfs elektronica van tweedehands websites.
Hoe kunnen we Atriensis nog verder verduurzamen?
Atriensis maakt al gebruik van elektrische auto’s en stimuleert het gebruik van de fiets of OV. Andere leuke ideeën om nog meer te verduurzamen is het gebouw voor zover mogelijk automatiseren om energie te besparen. Ook kan er tussen collega’s een anti-voedselverspilling initiatief worden gestart voor voedsel dat bijna over de datum is. Een collega die is vergeten boodschappen te doen voor de week kan hier heel blij mee zijn.
Waarom zouden mensen hier moeten komen werken volgens jou?
Een reden om bij Atriensis te komen werken is dat wij een leuk en jong team hebben waarin wij ons allen graag inzetten voor duurzaamheid en mensen van kwetsbare doelgroepen. Hier hebben wij niet alleen plezier in ons werk maar dragen wij ook echt toe aan een duurzame samenleving. Er zit ook veel variatie in ons werk en telkens meer kansen om jezelf verder te ontwikkelen door verschillende projecten, trainingen en leuke gesprekken met collega’s.

Direct contact?

Neem contact op met onze Recruiters. Zij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over vacatures, stages of andere zaken!

Laat je contactinformatie achter en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op

Direct contact?

Neem contact op met Eline, zij helpt je graag verder met alle vragen die je hebt over vacatures, stages of andere zaken!
Laat je contactinformatie achter en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op
Privacy data Privacy projecten